Atac meschin al dinozaurilor liberali gălățeni

Vechea gardă din PNL Galați a ieșit la lumină printr-o altă scrisoare deschisă în care susțin demisia actualului președinte, tânărul senator George Stângă.

În frunte cu Paul Ichim și Victor Paul Dobre, mai mulți liberali expirați au comentat scorul alegerilor locale din 27 Septembrie 2020, susținând că actuala conducere se află „pe un drum greșit” și este necesară dizolvarea filialei județene.

TOTAL PENIBIL!

Domnilor foști liberali, ați „condus” mai bine de 20 de ani organizația PNL Galați fără a avea rezultate notabile!

Domnule V.P.Dobre, în anul 2008 ați candidat la șefia CJ, scorul dumneavoastră fiind unul mai mult decât rușinos, aproximativ 19%, fiind clasat pe locul 4.

VIZIUNE!  SPIRIT TÂNĂR!  NOUTATE!

În 3 ani de când conducerea filialei județene se află pe mâna unor tineri cu viziune, această organizație a reușit să revigoreze echipele de la nivelul organizației municipale Galați, Tecuci și din satele și comunele gălățene.

Marele câștig al echipei PNL Galați este reprezentat de sutele de tineri aflați la început de drum în politică și care au o viziune nouă, revoluționară și care poate contribui la dezvoltarea și scoaterea din sărăcie a județului nostru.

Față de alegerile locale din 2016, ca și noutate, PNL Galați a reușit să câștige prin victoria candidaților liberali în municipiul Tecuci și orașul Berești, ambii candidați câștigători având sub 35 de ani.

Dragi liberali gălățeni, să NU ne lăsăm păcăliți de vechea gardă care timp de două decenii nu a reușit să facă nimic pentru județ.

Cu toții știm că schimbarea NU se face peste noapte și cei 3 ani de conducere nouă nu sunt suficienți pentru a putea schimba radical mentalități și organizații întregi.

Cu siguranță au existat trădări în aceste alegeri din partea unor primari care sunt avizi după putere, exemplul cel mai elocvent vine din partea fostului primar Paul Cristea care după 20 de ani de mandat a pierdut în fața contra-candidatului de la PSD sau din partea fostului primar Nelu Costea (12 ani de mandat).

Lăsăm viitoarele alegeri să judece și să decidă soarta conducerii organizației județene, dar absolut deloc nu trebuie să picăm în plasa acestor fosile politice și să „schimbăm viitorul cu trecutul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *