Caz nou de covid in Tecuci

COVID-19. Infectare cu noul coronavirus la Poliția Municipiului Tecuci. O angajată (personal civil) de la Ordine Publică a fost diagnosticată cu #Covid19. Joi, femeia a fost transferată la un spital din Galați. Un alt polițist, agent la Poliția Tecuci, a fost trimis în izolare la domiciliu, după ce soția sa a fost confirmată cu Covid 19.
Direcția de Sănătate Publică face anchetă epidemiologică la Poliția Municipiului Tecuci pentru a stabili cu câți polițiști a intrat în contact angajata de la Ordine Publică, testată pozitiv, dar și care este sursa infectării.
Inspectoratul de #Poliție al Județului #Galați ne-a comunicat sec: „Compartimentul Relații Publice nu este abilitat sa dea declarații cu privire la situația medicală sau diagnosticul unui lucrător din cadrul I.P.J. Galați. Pentru astfel de date, vă rugăm să vă adresați D.S.P. Galați”.
Despre măsurile luate la Poliția Tecuci, nimic. Și asta în condițiile în care vineri, la o zi după ce angajata Biroului de Ordine Publică a fost testată pozitiv, toți colegii săi erau la serviciu, deși ar fi trebuit sa fie în izolare la domiciliu.
Potrivit surselor noastre, angajata Poliției #Tecuci, diagnosticată cu Covid 19, a fost într-o excursie, în urmă cu aproape două săptămâni,împreună cu mai mulți colegi și soții acestora. Printre aceștia, șeful Biroului Ordine Publică Tecuci, șeful Biroului Poliției Rutiere Tecuci, un polițist de la Liești, alți polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică Tecuci. În aceeași excursie au mai fost angajați ISU, MApN, de la Judecătoria Tecuci și executori judecătorești. Unul dintre executori a desfășurat vineri o acțiune comună cu jandarmii din Tecuci.

 

Preluat din ProFM LiderFM

One thought on “Caz nou de covid in Tecuci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *