Dan Nica nu mai este Nr.1 in PSD Galati

Pe surse se relateaza faptul ca Dan Nica a fost respins pentru functia de comisar european pentru diversele probleme legale pe care le-a avut in trecut, fiind parte din dosarul Microsoft.

Pentru Dan Nica asta este o înfrângere umilitoare. În primul rând în planul imaginii, pentru că Nica voia să fie mai mult decât un simplu parlamentar european, așa cum a fost în mandatul trecut (2014-2019). Acum el visa să devină comisar european, așa cum au fost Leonard Orban, Dacian Cioloș și Corina Crețu, din partea României.

Nu este cazul să îl plângem pe Dan Nica, căci el și-a aranjat neamul pentru 5 generații de-acum înainte. Probabil că nici nepoții nepoților lui nu vor mai trebui să muncească pentru că vor putea trăi liniștiți din ce a „agonisit” străbunicul Dan Nica.

Problema este că acest eșec pentru funcția de comisar european l-a deraiat puternic pe Dan Nica, care nu suportă înfrângerile. Cum să i se închidă lui Nica ușa în nas?! Și cum să nu mai fie el cel mai șmecher PSD-ist gălățean în viață, la capitolul câștiguri salariale?!

Cum o să mai pășească Dan Nica țanțoș în sediul PSD Galați când până și ultimul lipitor de afișe de la Romarta va ști că el a căzut de papagal la Bruxelles, bașca prestează pe un salariu de 3 ori mai mic decât al lui Viorel Ștefan?

 

Preluat din Faramogul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *