George Stângă: În vreme de pandemie, PSD e preocupat de populisme

George Stângă, președinte PNL Galați: În vreme de pandemie, PSD e preocupat de populisme, mai puțin de sănătatea românilor!
Guvernul PNL a adoptat încă de la începutul crizei de coronavirus măsurile necesare pentru a reduce răspândirea virusului pe teritoriul României. Rezultatele de la finalul celor două luni de stare de urgență ne dovedesc că Guvernul Orban a luat măsurile cele mai bune pentru a-i proteja pe români.

Acum, după ce a trecut perioada critică a crizei de coronavirus, în vreme ce Guvernul PNL este preocupat de relansarea economică și gestionarea crizei COVID-19, în interesul tuturor românilor, PSD este preocupat de speculă politicianistă, moțiuni simple făcute fără cap și coadă, doar ca să-și caute ocupație.

Am putut vedea în această săptămână câteva dovezi ale atitudinii complet iresponsabile a PSD-ului. Cei din PSD, în loc să înțeleagă că în această perioadă critică este nevoie de construcție, de o atitudine pro-activă, caută noi și noi artificii pentru a pune bețe în roate guvernării.

PSD vrea să irosească și să zădărnicească eforturile depuse de o țară întreagă, prin tot felul de piedici și încercări de a limita Guvernul PNL în a putea acționa pentru protejarea sănătății românilor.

Tocmai ei, PSD-iștii, cei care au lăsat în România într-o situație extrem de grea, vin acum și încearcă să blocheze acțiunile guvernului PNL. PNL și-a asumat în mod curajos guvernarea și am gestionat criza de COVID-19, cea mai gravă criză sanitară din ultimii 30 de ani. Cu toate greutățile pe care le-am avut de înfruntat, am avut cea mai mare creștere economică pe primul trimestru din 2020 din UE. Creșterea economică este cu atât mai spectaculoasă cu cât PSD și sateliții din Parlament au făcut tot posibilul pentru a genera o criză în economie și au atacat măsurile bune pentru a genera instabilitate și neîncredere în piață.

Acum, starea de urgență s-a încheiat, însă Guvernul PNL a decis să prelungească cele mai eficiente și solicitate măsuri de sprijin pentru companii și persoane! Guvernul a adoptat o OUG de prelungire a unor măsuri aplicate în starea de urgență în economie, domeniul fiscal, sănătate, protecție socială și educație.

În perioada următoare continuăm să guvernăm rațional și prudent, lucrând cu cifre din economia reală, nu cu declarații politice, adăugând în plus măsuri active de sprijin pentru economie și categorii vulnerabile. În același timp, nu uităm că Guvernul a negociat cu Comisia Europeană ca toate fondurile europene nerambursabile disponibile în acest moment să poată fi redirecționate către sprijinirea IMM-urilor şi către proiectele mari de infrastructură. Marile șantiere și-au continuat activitatea în toată această perioadă.

One thought on “George Stângă: În vreme de pandemie, PSD e preocupat de populisme

  1. Sunt sigur ca Guvernul PNL isi face datoria fata de țara, și ne va scoate din groapa datoriilor pe care GUVERNUL DANCILA / DRAGNEA (PSD) nea băgat, speram ca vom avea un trai mai bun! Doamne ajuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *