George Stângă şi Bogdan Rodeanu, sunt candidatii pentru judetul Galati

Conform site-ului Euractiv.ro, Biroul Politic Național al PNL a validat în ședința de miercuri o listă de candidați la alegerile locale din această toamnă. Astfel, pentru județul Galați, candidat la funcția de primar al municipiului Galați a fost desemnat Bogdan Rodeanu (USR-PLUS), iar pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Galați a fost desemnat George Stângă (PNL).

Contactat telefonic de reporterii Reperul.ro, deputatul Bogdan Rodeanu a confirmat informația și a declarat: ”Pentru prima dată, în ultimii 30 de ani, la Galaţi există o soluție viabilă de dreapta.

Ne-am asumat, împreună cu PLUS și PNL Galați, susținerea a două candidaturi esențiale pentru îndepărtarea PSD din administrația locală. Misiunea noastră este de a însănătoși Galațiul după anii de incompetență, decizii arbitrare și abuzurii financiare care au ținut orașul pe loc, fără să țină seama de nevoile reale ale comunității.

În urmatoarele zile, vom prezenta – împreună – în fața gălățenilor viziunea dreptei gălățene pentru ceea ce trebuie să devină Galațiul. Administrația Galațiului trebuie îndreptată către cetățean. Galațiul trebuie îndreptat către Europa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *