George Stângă: “Vin bani europeni pentru mediul de afaceri românesc!”

Mediul de afaceri a fost extrem de afectat în acest an de criza sanitară. Pentru a veni în susținerea lor,

Guvernul PNL oferă un sprijin substanțial întreprinzătorilor români. Vorbim în primul rând de cei din sectorul HoReCa, dar și de cei din domenii precum transporturi, turism, edituri, cultură etc.  Pe scurt, Guvernul PNL vine în ajutorul a aproape toate domeniile care au fost nevoite să își suspende sau restrângă activitatea.

Ce presupune acest sprijin?

Vorbim în primul rând de 265 mil. euro, fonduri externe nerambursabile, și de 42,5 mil. euro, bani de la guvernul României.

Îi încurajez pe oamenii de afaceri din #Galați să acceseze formularul de înscriere, disponibil pe https://granturi.imm.gov.ro/auth/login (urmând să fie activ de joi, 22 octombrie, ora 10:00 până miercuri, 28 octombrie, ora 20:00).

Dacă vreți să aflați mai multe detalii, puteți să accesați acest link: http://www.imm.gov.ro/ro/2020/10/16/procedura-de-implementare-a-masurii-granturi-pentru-capital-de-lucru-acordate-imm-urilor-a-fost-transmisa-spre-publicare-in-monitorul-oficial-al-romaniei/?fbclid=IwAR0_HgU9z2cSigtosGRIWdSNsKn7hE5Yh91-mhkChHz4xEu3vZ8lPoYJvZM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *