Slugile PSD, Episodul 1

Revenim astazi cu o investigatie asupra „partenerilor” PSD din Tecuci. Actualul director de la Colegiul National Calistrat Hogas, domnul Filimon Catalin, a ajuns in atentia noastra dupa ce a urcat pe scara profesionala cu o viteza imposibila fara sprijin politic. De la stadiul de simplu profesor de sport, fara experienta de conducere sau de administrare a unei institutii, in anul 2015 a ajuns DIRECTORUL unui prestigios colegiu din oras, avand cel mai inalt GRAD pentru o institutie preuniversitara (Gradul I).

Dupa cateva cercetari, directorul ar fi finul senatorului PSD, Ionel Daniel Butunoi, fapt ce explica aceasta „escala”. De la o dacie Solenza, astazi a ajuns sa conduca un bolid marca AUDI si din ultimele informatii primite, detine un apartament in centrul orasului.

In actuala administratie am remarcat o decadere ingrijorabila in ceea ce priveste promovabilitatea la BAC dar si mediile de intrare la acest colegiu. Surse din interiorul institutiei sustin ca sub actuala conducere, elevii sunt constransi si amenintati de catre profesori, daca nu sunt de acord cu ideologiile promovate de ei. Elevii sunt impartiti pe categorii, in functie de statutul social pe care il detin parintii lor, precum copii de politisti din sectia de la Tecuci dar si mari oameni de afaceri care detin localuri, piscine si magazine.

In anul scolar 2017-2018 au fost efectuate 2 anchete in interiorul acestui liceu, in urma unui scandal provocat de baiatul unui comisar de politie de la Tecuci si un alt elev. Actuala administratie a inchis ochii si a trimis la audiere aproximativ 30 de elevi, incat sa-i spele imaginea vatamatului.

One Comment on “Slugile PSD, Episodul 1”

  1. Senatorul Ionel nu doar ca a distrus orasul Tecuci in ansamblu (asa cum si a falimentat firmele sale) dar a reusit sa distruga si colegiul cel mai important al Tecuciului. Sa nu uitam ca la acest colegiu au fost profesori de renume ca Ruigina Stefan, sotii Blejeru, Tomescu Rodica, Bostan si multi altii care au daruit societatii absolventi ce astazi poarta numele orasului la mari companii si multinationale. Din pacate, astazi senatorul Ionel a considerat sa-l numeasca director pe Filimon sportivul de al Matca (finul sau si nepotul lui Davide construct) aducand colegiul la cel mai de jos nivel posibil…….niciodata nu a avut o asemenea degradare. Din cauza FURATULUI si LACOMIEI, Senatorul Ionel in 4 ani a reusit sa distruga tot orasul; administratia este la pamant, spitalul la pamant iar invatamantul l-a dat pe mana domnului Grosu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *